Együttműködő partnereink

TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS

A Vasas Sport Club maga is civil szervezetként működik, de a 105 éves klub hagyományain, magán a sporton, illetve a sportolóink ismertségén keresztül rendszeresen próbálunk segíteni különböző nemes kezdeményezéseket.

Ennek legfontosabb eleme a 2014 nyarán elindított Vasas Gyerek Program, amelyen keresztül az anyaegyesület évente legalább 100 családnak ad tagdíjmentes sportolási lehetőséget. Ez a szocális kezdeményezésünk lefedi a Vasasban működő valamennyi sportágunkat. A kezdeményezés alapvető célja az, hogy anyagi okok miatt senki ne legyen megfosztva a sportolás élményétől a Vasason belül. A klubszintű programunkról itt olvashat további információkat: www.vasassc.hu/gyerekprogram

A Vasas Gyerek Programon túlmenően a klub stratégiailag együttműködik különböző egyesületekkel, civil szervezetekkel is. Az elmúlt években szerveztünk véradást, Szilágyi Áron olimpiai bajnokunk futott a nehézsorsú gyermekekért, együttműködtünk a Vakok Intézetével, valamint a rasszizmus elleni harcot folytató Gandhi Egyesülettel is kezdeményeztünk közös akciókat.

Ezekről a közös akcióinkról az alábbi linkeken olvashatnak:

Vért adtak a Vasas-sportolói!

Partnerség az UNICEF-el a gyermekekért!

Rasszizmus ellenes előadás a Vasas Sport Clubnál

A Vakok Iskolájában segítettek vízilabdázóink

Állandó partnereink:

 

SPORTSZAKMAI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK

Egy fővárosi nagyegyesület számára létfontosságú, hogy magas színvonalon tudja biztosítani a szakmai működését. Ennek egyik kulcsa, hogy a legfelkészültebb szakemberek vegyenek részt a sportágaink nevelő, oktató munkájában. Ennek szellemében a Vasas Sport Club több sportága esetében is együttműködéseket alakít ki utánpótlásnevelő műhelyekkel és egyéb intézményekkel.

TOVÁBBI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK

  • SPORTSZERGYTÁRÓK


A Vasas kizárólagos sportfelszerelés forgalmazója

  • TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK

 
Kizárólagos Vasas-partner: Mázás József, 06 30 2424 500, mazasjozsef@flp.com


Kizárólagos Vasas-partner: Bundzsák Gabriella, Facebook-oldal

 

  • VASAS-HÁZ AUSZTRIÁBAN

Remek lehetőséget kínál a sportolni vagy csupán kikapcsolódni vágyók számára Windischgarsteni Vasas-ház.
Részletek itt!


Hirdetések