Warning: filemtime(): stat failed for /web/webpont.com/vasassc/img/uploaded/files/statikus/akcio.jpg in /web/webpont.com/vasassc/html/hirek/hir.html on line 22
Vasas-függő Program

Új regisztrálók, leendő Vasas-függők!

A 2017/18-as szezonban minden Vasas-függő kártyával rendelkező szurkoló díjmentesen látogathatja a hazai rendezésű kézilabda, vízilabda, jégkorong, illetve női kosárlabda mérkőzéseket (kivételt jelentenek   a labdarúgó- és a nemzetközi röplabda-mérkőzések.) 

Ha még nem rendelkezel Vasas-függő tagsággal, akkor a lenti linken tudsz regisztrálni. A regisztrációd akkor sikeres, ha az e-mailben kapott linkre kattintva megerősíted.

Akinek nincs lehetősége online regisztrációra, az személyesen is kitöltheti a Vasas-függő adatlapot a Fáy utcában. Várunk mindenkit hétfőtől csütörtökig, 9 és 17 óra között, valamint pénteken 9 és 15 óra között.

A regisztrációt követően néhány hét múlva kapod kézhez a Vasas-függő kártyádat, de már ebben az átmeneti időszakban is jogosult vagy a kedvezményekre. Az új Vasas-függők automatikusan a rendszer tagjaivá válnak regisztrációjukkal, azaz a mérkőzéseken a beléptetésnél nevük szerepel a munkatársaink által kezelt listán, a Vasas Shopban  pedig 10%  kedvezménnyel vásárolhatnak. (Ingyenes belépést akkor tudunk biztosítani a mérkőzésekre, ha az adott eseményt megelőző napon 12 óráig regisztrálsz)

Kártyával, illetve regisztrációval már rendelkező Vasas-függők! (2018. március 16. előtt regisztráltak)

Ha már rendelkezel vonalkóddal ellátott kártyával, akkor a Vasas-függő kártyád érvényessége automatikusan meghosszabbodott a 2017/2018-as szezonra. A Vasas születésnapján bejelentett új Vasas-függő kártyák elkészültek, a kártya kinézetéről Ti, szurkolók döntöttetek a közelmúltban. A következő években megújulnak létesítményeink, ehhez kapcsolódóan több új szolgáltatást is tervezünk, amelyeket már csak az új Vasas-függő kártyával lehet majd igénybe venni. Ehhez szükség van a legfrissebb adataitokra, ezért arra kérünk Titeket, hogy IDE kattintva töltsétek ki a kért mezőket, függetlenül attól, hogy korábban már regisztráltatok Vasas-függőként.

Attól függően, hogy a postai vagy a személyes átvételt választjátok, egy hónapon belül már kézbe is vehetitek a nevesített, egyedi azonosítóval ellátott új kártyátokat, amellyel a 2017/18-as szezonban továbbra is ingyen látogathatjátok a labdarúgáson kívül valamennyi csapatsportágunk meccseit, és a Vasas Shopban is kedvezményesen vásárolhattok.

Az adatfrissítésre 2018. május 31-ig van lehetőségetek, ezután már csak az új kártyák lesznek érvényesek.

További információért írj fuggo@vasassc.hu e-mail címre.

Mutassuk meg, mennyien vagyunk! Hajrá, Vasas!

           


Hirdetések